Ljubljanska kolesarska mreža

MNENJA IN POBUDE

Če ste odkrili kakšno težavo na kolesarskem omrežju ali prometni infrastrukturi ali želite sporočiti predloge za izboljšanje kolesarskega omrežja, obstaja več načinov, da to sporočite:

  1. Pobude meščanov

Mestna občina Ljubljana je že pred časom zagnala spletni portal Servis pobude meščanov, kjer lahko občani podajajo svoje pobude. Predlagamo, da na tem portalu oddate svojo pobudo, hkrati nas lahko o svoji pobudi (in odgovoru nanjo) tudi obvestite po elektronski pošti.

  1. Karta Pasti za kolesarje

Najprej preverite, če se vaša pobuda že nahaja na sloju Kolesarske karte Pasti za kolesarje. Če se ne, nam jo prosim sporočite preko tega obrazca, da jo vnesemo na karto.

 

  • Pridružite se nam na mesečnih sestankih vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 17h na Trubarjevi 50 v Okoljskem centru na Trubarjevi 50).

Vsaj enkrat na mesec bomo objavili blogovske zapise naših članov, v katerih bomo obravnavali kolesarjenje v Ljubljani ali na splošno na tisoč in en način. Če želite prispevati svoje videnje kolesarjenja v obliki blogovskega zapisa, se nam javite na lkm@kolesarji.org.