Ljubljanska kolesarska mreža

Praznujemo 20. obletnico!

Danes, 19. 10. 2020, obeležujemo točno 20 let, odkar je bilo registrirano društvo Ljubljanska kolesarska mreža ????#zvokfanfar

To je bilo še v časih, ko smo ne samo vsi igrali kačo na Nokii in ko smo se edinokrat uvrstili na evropsko nogometno prvenstvo, ampak tudi, ko smo se z avtomobili peljali po stari Ljubljani, ko so bile zaparkirane kolesarske površine prej pravilo kot izjema, ko so bile z evropskimi sredstvi prenovljene kolesarske površine na vpadnicah oddaljene sanje in ko je bil avtomatizirani sistem izposoje koles znanstvena fantastika.V tem času se je torej zgodilo in premaknilo že marsikaj, kar nam daje motivacijo, da se borimo za boljše razmere za kolesarje še naprej! ?

Ker želimo to pomembno obletnico praznovati z vami vsemi, ki nas spremljate, bomo v prihajajočih tednih na Facebooku izvedli nekaj nagradnih iger s praktičnimi kolesarskimi nagradami ? Zato nas pozorno spremljajte!

Poleg tega bomo objavili zapise članov društva, ki so tako ali drugače pomembno vplivali na delovanje LKM – z namenom, da spoznate LKM od začetka delovanja do danes.