Ljubljanska kolesarska mreža

Velo-city konferenca in vabila na dogodke

Verjetno ste zasledili, da se približuje kolesarska konferenca Velo-city 2022 pod sloganom #cyclingthechange oz. Kolesari – spremembo ustvari, ki bo med 14. in 17. junijem v Ljubljani. To je res velik praznik kolesarjenja in seveda smo tudi v LKM zraven! Vabimo vas na naslednje dogodke ob tem dogodku: 

– jutri, 3.6. bo ob svetovnem dnevu kolesarjenja ob podpori MOL organiziramo kolesarski zajtrk na Slovenski cesti. Vabljeni med 7.30 in 9.30 uro na prigrizek, kavo, pogovor o kolesarjenju, lahko boste celo “napumpali” zračnice 😉

– v sredo 15.6. bomo imeli svojo stojnico na kolesarskem festivalu, ki bo potekal od 10h do večera na Kongresnem trgu. Lahko boste oddali pobude, kaj prigriznili, se potegovali za kolesarske nagrade, se slikali z LKM zmajčkom … pridite, pocukajte nas za rokav!

– Isti dan ob 19h pa se naj nas čim več udeleži kolesarske parade po Ljubljani – obvezna je prijava, ki je seveda brezplačna. Sledil bo koncert na Kongresnem trgu. Video vabilo in informacije ter prijave pa na tej povezavi: https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/pridruzite-se-kolesarski-paradi/


Poleg tega Mestna občina Ljubljana vabi na naslednje dogodke:
– V Mestni hiši bo od jutri, 3.6. do 19. junija na ogled razstava Od najstarejšega kolesa na svetu do kolesarskega vrha sveta, vabljeni k ogledu! 

– V okviru Velo-city konference MOL organizira nagradno digitalno kampanjo #cyclingthechange oz. Kolesari – spremembo ustvari, rok za potegovanje za praktične nagrade je 10.6.! 

Vabljeni tudi k izpolnitvi ankete Agencije za varnost prometa o varnosti kolesarjev, ki je aktivna do 3.6.

Toplo vabljeni in upamo, da se vidimo!