Ljubljanska kolesarska mreža

Dobrodošli na novi spletni strani Ljubljanske kolesarske mreže!

Z veseljem vas pozdravljamo na naši novi spletni strani. Dosedaj smo večino informacij in novic objavljali na Facebook strani, vendar to za nekatere primere deluje, za druge pa manj. Ker imamo vse več sledilcev in ker je večja tudi medijska pozornost, je res bil že čas za sodobno spletno stran!

Na spletni strani si lahko preberete, kdo smo LKM, kaj počnemo, za kaj se zavzemamo, kako se nam lahko pridružite in kako lahko prispevate k delovanju društva. Na enem mestu smo zbrali tudi različne dokumente in publikacije na temo kolesarjenja, ki bodo lahko zanimivo branje za splošno javnost ali uporabno orodje za načrtovalce in projektante. Želite izvedeti, kateri so prioritetni ukrepi po našem mnenju za izboljšanje pogojev za kolesarjenje v Ljubljani? Tudi to je pregledno zajeto tako v besedilu kot tudi na karti Kolesarska karta Ljubljane.

Preko spletne strani lahko izveste več o prihajajočih dogodkih, še bolje pa je, če se prijavite na naše novice in ste s tem obveščeni med prvimi.

Imamo celo medijski kotiček, kjer poskušamo zbirati vse medijske novice na temo kolesarjenja v Ljubljani. Objavljali bomo tudi bloge naših članov in somišljenikov, zato bo zanimivega branja na pretek!

Na spletni strani, ki je pred vami, lahko torej vsak najde nekaj zase. Uživajte pri brskanju!